Flormar High Performance Rotating Volume maskara

19.50KM

Četkica opremljena rotirajućim mehanizmom! | 8 ml

Nema na zalihi

Opis

Savršena maskara na baterije. Svojom sposobnošću okretanja i prema gore i prema dolje, ova maskara učiniti će da Vaše trepavice izgledaju volumiziranije i dulje, te će im pružiti savršeno definiran izgled. Pomaže Vašim trepavicama da izgledaju vlažno, njegovano i zdravo zahvaljujući maslinovom ulju u svojoj formuli. Ne ostavlja težak osjećaj na trepavicama i traje cijeli dan.

Nakon što skinete traku sa poklopca, pritisnite gumb kako bi se četkica rotirala u smjeru kazalje na satu te nanesite maskaru na gornje trepavice. Pritisnite gumb još jedanput kako biste ugasili četkicu. Nakon što ponovno pritisnete gumb četkica će se rotirati suprotno od smjera kazaljke na satu te zatim maskaru nanesite na donje trepavice.

Dostava & Isporuka

Naša ambicija je da Vašu narudžbu pošaljemo što je prije moguće. Ukoliko naručite do 13:00 sati, bit će poslana isti dan! Ne zaboravite da rokovi isporuke mogu biti duži tijekom vikenda  razdoblja velikih rasprodaja i praznika. Cijena poštarine iznosi 8,00KM, dok za narudžbe veće od 100,00KM poštarina je besplatna. Rok isporuke je 24 sata. Sve cijene su navedene bez troškova dostave. Trošak dostave dodaje se cijeni i plaća kupac. Troškovi dostave navedeni su prilikom naručivanja.

Facebook recenzije

5.0 ocjena od 320 recenzija

Pročitaj više ili ocjeni i ti naš rad. :)

SLIČNI PROIZVODI