Flormar Triple Action maskara

11.00KM

Jedna maskara, tri učinka. | 8 ml

Opis

Flormar Triple Action maskaru možete koristiti kao tri različite maskare zahvaljujući inovativnoj četkici i posebnoj formuli. Flormar maskara svojim inovativnim dizajnom stvara uvijene, produžene ili volumizirane trepavice. Savršeno razdvaja trepavice na svakom koraku. Napredni pigmenti daju intenzivnu boju, i vrlo je jednostavna za upotrebu. Izglađuje, hrani i ojačava Vaše trepavice arganovim i maslinovim uljem u svojoj formuli.

Za produžene trepavice koristite četkicu u ravnom obliku. Za uvijene, zakrenite gumb na poklopcu jedanput prije upotrebe. Za extra volumen, dvaput zakrenite gumb Triple Action maskare.

Dostava & Isporuka

Naša ambicija je da Vašu narudžbu pošaljemo što je prije moguće. Ukoliko naručite do 13:00 sati, bit će poslana isti dan! Ne zaboravite da rokovi isporuke mogu biti duži tijekom vikenda  razdoblja velikih rasprodaja i praznika. Cijena poštarine iznosi 8,00KM, dok za narudžbe veće od 100,00KM poštarina je besplatna. Rok isporuke je 24 sata. Sve cijene su navedene bez troškova dostave. Trošak dostave dodaje se cijeni i plaća kupac. Troškovi dostave navedeni su prilikom naručivanja.

Facebook recenzije

5.0 ocjena od 320 recenzija

Pročitaj više ili ocjeni i ti naš rad. :)