O NAMA

Naša priča počinje 2007. godine sa 10m2 prodajnog prostora i nekoliko artikala… Kroz godine poslovanja i povećanjem asortimana rasla je i firma.
Danas, Galant na svojih 900m2 modernog poslovnog prostora nudi raznovrsnu ponudu kozmetike, nakita i modnih dodataka. Dosadašnje interesovanje, velika posjećenost našeg izložbeno-prodajnog objekta u Kiseljaku i naše online prodaja -> webshop.galant.ba, i zadovoljstvo naših kupaca učvrstili su nas u uvjerenju da smo ostvarili na tržištu rijetko viđen spoj bogate ponude, kvaliteta, modnih trendova i pristupačnih cijena.
Naš asortiman ponude na veliko i malo stalno dopunjavamo i osvježavamo novim proizvodima posljednih trendova i vrhunskog kvaliteta.
Ponosni smo što smo ovlašteni distributer i zastupnik kozmetičkog brenda Flormar profesional make-up za Bosni i Hercegovinu!
Flormar se prodaje na više od 100 prodajnih mjesta u svim krajevima naše zemlje. Pristupačne cijene proizvoda i kvaliteta ovoga brenda poznati su ženskoj populaciji, čijem zadovoljstvu svjedoče brojni blogovi/recenzije na društvenim mrežama. Zainteresiranim koji žele kupovinu proizvoda iz našeg asortimana radi daljne prodaje nudimo suradnju i posebne pogodnosti. Povjerenje koje ste nam do sada iskazali daje nam motivaciju za daljnji rad!

POSTANI #GALANT AMBASADOR

Obožavaš modu, pratiš modne trendove …

NEWSLETTER

Prijavite se i budite u toku sa novim kolekcijama, sniženjima i drugima aktuelnostima.

Sve za nju na jednom mjestu!

Naša trgovina

Pogledaj lokaciju na google karti

Trebate pomoć?

Online chat

Od ponedeljka do subote od 08:00 do 17:00

030 871 610

Od ponedeljka do subote od 08:00 do 17:00

Pošalji e-poštu

Odgovorit ćemo vam čim prije

Moglo bi te zanimati

©1997 – 2024 GALANT d.o.o.. Sva prava pridržana.

I

I

Tražimo #Galant brand ambasadore

Ovlašteni zastupnik i distributer #Flormar kozmetike